Om mig

Hej – jeg hedder Jens Christian Worm Gotfredsen.

 

Jeg er født i 1955. Min barndom var i Nærumvænge, Vi flyttede til Holte, hvor jeg startede i skolen. Senere flyttede vi til Haderslev. Jeg blev udlært som tømrer og ved militæret i 1976. Siriuspatruljen fra 1977 – 1979. Fik egen familie i 1980, vi slog os ned i Ilulissat, Vestgrønland.

 

Jeg har kørt hundeslæde i 16 år, med mange herlige kammerater og en fantastisk oplevelsesrig natur. Is og sne, isbjørne og ulve. Vidunderlige midsomre, sejlture, vandreture, jagt og fiskeri. Først og fremmest et liv i nuet, som var alt det besværlige værd, som også findes sådan et sted.

 

Bjerge og store vidder har altid været lokkende for mit sind. Former og farver i uendelige variationer strømmer i blodet som en forårsflod fyldt med smeltevand.

 

Tid til at male og tegne i en travl verden med 37 timers job er ikke optimalt. Tanker og ideer der skal afprøves, testes, er svære at få til at hænge sammen. Finde vejen gennem det mørke univers, hvor nordlyset lader sine ynder oplyse den snoede bjergsti, der skal lede en frem til målet. Målet er kun en drømmenes ting, kun håbet om målet kan visualiseres, som en vedvarende energi, der fører ånd og hånd sammen.

 

Hverdagen skal leves, og hvad bedre kan findes end at få adgang til en verden fuld af energier fra spændende mennesker og utallige opgaver der skal løses. Mani og fantasi sammen.

 

Samliv og fred sammen. Der er så meget at håbe på i vores verden.